Geplaatst op

Ik kon het niet laten

Rutte en Samsom

Het lukt me maar niet om over Nederlandse politiek na te denken zonder meteen daarna te gaan zitten peinzen naar welk land ik zou kunnen vluchten, me afvragend of ik inmiddels voldoende argumenten heb om ergens politiek asiel aan te vragen. In Libiƫ of zo. Alles lijkt me beter dan deze zompige Apenheul.

Ik ben zo iemand die bij elke gelegenheid probeert uit te leggen dat jaarlijks meer Nederlanders dit land ontvluchten dan er vreemdelingen binnenkomen.

De politieke debatten heb ik dan ook niet gevolgd op televisie of Internet. Ik probeer de laatste tijd een beetje aan mijn gezondheid te denken. Al te veel ergernis trek ik niet meer zo goed.

Toch kon ik het niet laten even Photoshop te openen toen ik de resultaten van de exit polls voorbij zag schieten.